Cotlet in vin alb

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cotlet in vin alb

Mesaj  Tre la data de Lun Aug 23, 2010 2:50 pm

Cotlet in vin alb


Ingrediente :
cotlet de porc cu os taiat felii,
usturoi, piper,
sare,
boia de ardei (dulce sau iute dupa gust),
vin alb sec.


Preparare :
Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece pina pe a doua zi (10-12 ore minimum). Apoi se aseaza bine intr-o cratita, se toarna vinul pina ce il acopera si se pune la fiert la foc mic sub capac. Daca in timp ce fierbe scade se mai adauga vin.


Mentiuni :
Complexitate medie.

Timp de preparare 50-60 minute.


Tre
Owner
Owner

Respectarea Regulilor :
100 / 100100 / 100

Mesaje : 91
Data de inscriere : 22/08/2010

Vezi profilul utilizatorului http://killangel.forumhit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum