Pui Shanghai

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Pui Shanghai

Mesaj  Tre la data de Lun Aug 23, 2010 2:51 pm

Ingrediente :

200 g piept pui dezosat,
2 oua,
20 ml sos de soia,
30 g mustar,
sare,
piper,
200 g faina,
200 ml ulei, marar.


Preparare :
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie de pergament pentru a se scurge de ulei.
Se servesc cu diferite sosuri.


Mentiuni :
Complexitate redusa.

Timp: 20 min.


Tre
Owner
Owner

Respectarea Regulilor :
100 / 100100 / 100

Mesaje : 91
Data de inscriere : 22/08/2010

Vezi profilul utilizatorului http://killangel.forumhit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum