Cornata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cornata

Mesaj  Tre la data de Mar Aug 24, 2010 2:53 am

Ingrediente:
2.5 kg coarne
2.5 kg zahar
250 ml Rom
250 ml vodca
2 l alcool dublu rafinat

Preparare:
Spalam coarnele in mai multe ape si indepartam eventualele codite ramase. Intr-un vas de plastic asezam coarnele spalate si peste ele adaugam zaharul. Le amestecam bine si le punem la loc caldut acoperit cu un prosop timp de 5-6 zile. In acest rastimp, amestecam de mai multe ori in vas pana zaharul e topit si fructele lasa zeama.

Coarnele impreuna cu zeama lasata le punem intr-o damigeana de sticla si peste ele adaugam 250 ml Rom, 250 ml Vodka si in cele din urma 2 l de alcool dublu rafinat. Scuturam cu grija damigeana o inchidem bine si lasam la loc racoros sa se intrepatrunda aromele pentru circa 3-4 saptamani, timp in care, din cand in cand mai agitam" spiritele" din damigeana Smile.



Mentiuni:
Se va servi rece, ca bautura aperitiva foarte potrivita pentru doamne si nu numai Smile.

Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Tre
Owner
Owner

Respectarea Regulilor :
100 / 100100 / 100

Mesaje : 91
Data de inscriere : 22/08/2010

Vezi profilul utilizatorului http://killangel.forumhit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum